torstai 18. toukokuuta 2017

Mökkiä kesäkuntoon

Toukokuista huomenta! Kyllä on ollut kaikkien aikojen kevätsäät! Oletteko jo nähneet tämän videon Pekka Poudasta kun hän yrittää pokerinaamalla kertoa säästä :) Ei tässä voi muuta sanoa. Uskaltauduttiin kuitenkin mökille käväisemään tässä yhtenä päivänä. Pikkuhiljaa sitä laitetaan mökkiä kuntoon, sillä pakkohan se on uskoa että se kesä sieltä vielä tulee.

Pakattiin autoon mukaan iso lasti kaikkea mökille menevää. Mukana oli mm. Muutama puinen puutarhatuoli, jotka oli meillä säilytyksessä kaupungissa. Vietiin mukanamme myös uusi liesituuletin, joka ostettiin itse asiassa netistä. Ei sitä vaan uskoisi, kuinka helppoa on tänä päivänä tilata jopa liesituulettimet netistä! Mulla itselläni ei tullut mieleenkään, että sellaisenkin voi tilata, mutta mun täti, joka ostaa kaiken netistä, sanoi, että mikset ostaisi sieltä. Ja helppoahan se olikin, kun ei siinä nyt niin kummoisia tarvita. Ihan perusliesituuletin ja mitat ja muut tekniset tiedot joita vaatimuksina oli, oli meillä tiedossa.



Ilma tosiaan oli niin surkea, ettei jääty asentelemaan, siivoilemaan eikä muutakaan tekemään enempiä. Kahvit juotiin ja nostettiin tavarat sisällä ja lähdettiin takaisin kotiin. Liesituuletin ja puutarhatuolit saavat odottaa kesään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti